Despre noi…


Pentru ca in prima postare am vorbit despre creatiile noastre, acum a venit timpul sa vorbim si despre noi si de unde aceasta idee.
Noi, echipa din spatele acestor modele, tineri, insa cu o ampla experienta de publicitate in spate, experienta care cuprinde atat procesul de creatie, cat si cel de productie sau decorare.
Cum? In viata fiecaruia dintre dumneavoastra exista momente cand zugraviti, schimbati mobilierul, intr-un cuvant redecorati interiorul casei. Acest moment a existat si in viata mea acum cateva luni si dupa acea renovare si schimbare de mobilier(conform noilor tendinte, cu mobila minimalista), m-am trezit cu o gramada de pereti goi, care nu aveau nici un farmec.Si atunci au inceput cautarile, de idei de a umple cumva acei pereti…dupa indelungi cautari si semne de intrebare, printr-o pura intamplare, pentru ca habar aveam de existenta acestor posibilitati de decorare(ca si multi dintre dumneavoastra de altfel), am dat pe internet de o firma care avea ca si obiect de activitatea producerea de stickere decorative…Aici, alta dilema, alegerea modelelor, pentru ca majoritatea dintre ele nu aveau nici un farmec. Si, in sfarsit am trecut la ultima faza… Prins in studiul modelelor nu am fost foarte atent la pretul acestora, insa cand mi-am indreptat atentia si asupra acestui aspect am ramas pur si simplu  blocat…Modelul care eu il alesesem costa 200ron si avea dimensiune doar 120X98cm.
Aici a fost momentul in care a intrat in scena norocul…faptul ca lucram in publicitate, imi permitea sa am cunostinta despre pretul materialelor din care se produc aceste modele. Am dat cateva butoane si am ajuns la concluzia ca putea produce acel model si il puteam vinde (pret care sa includa, toate taxele aferente, transport, inclusiv un adaos comercial care sa ne permita continuarea si dezvoltarea activitatii) cu 110-120ron…Observati diferenta!!!.
Multi dintre dumneavoastra, cei care cititi aceste randuri cu siguranta, sunteti fani ai decoratiunilor de genul acesta si ati facut comparatii intre preturile propuse de noi si cele propuse de alte firme concurente.
Suntem singura firma de pe piata care ofera decorarea acestor modele fara costuri suplimentare in Bucuresti (pentru ca doar aici putem ajunge direct la clienti).
De asemenea, modul nostru de lucru ne permite ca relatia cu clientul sa fie la cele mai inalte standarde, si ca dovada a faptului ca ne facem treaba cum trebuie, aproape fiecare lucrare realizata ne-a adus recomandari si noi persoane interesate de realizarile noastre.
Va multumesc pentru timpul acordat, cu speranta ca nu v-am plictisit…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s