Stickere decorative si pereti colorati


Un nou trend in decoratiunile interioare. Am observat in ultima perioada un curent de amenajare interioara care prinde din ce in ce mai mult contur. Parte a acestui curent este un perete al camerei care sa fie de o culoare diferita de restul. 
Odata strecurata in capul nostru aceasta idee, nu am putut sa nu o prezentam si sa nu o infrumusetam cu cateva modele de stickere decorative.
Putem spune ca efectul este unul aparte si cu siguranta va uimi si pentru a veni insprijinul afirmatiilor noastre am postat aici si cateva poze.

Speram ca si de aceasta data ideile noastre sa va placa, sa va inspire si in acelasi timp sa apelati la noi pentru modele care va stau la dispozitie sau pe care le putem crea impreuna: https://picasaweb.google.com/102800156497263159452/Catalog .
Daca locuinta dumneavoastra vi se pare monotona sau pur si simplu incompleta, reinventati-o intr-un mod cu totul inovator si accesibil. Raspunsul firesc la problemele dumneavoastra consta in utilizarea stickerelor, asigurandu-va ca raportul bani-calitate-efect dorit este cel mai favorabil. Animati incaperea, apeland la imaginatie, jucandu-va cu paleta cromatica si alternand temele. Iar daca exista momente in care sunteti in pana de imaginatie, apelati cu incredere la noi si va asigur de tot sprijinul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s