Doamnelor, dati peretilor dumneavoastra ocazia sa se exprime, prin stickere decorative!!!


Usor de zis, greu de facut ! Oscilam intotdeauna intre o mobila si o alta mobila, intre o culoare si o alta culoare si apoi, nu suntem singurii care decidem, mai trebuie sa luam in considerare si parerea Lui sau a copiilor care, fiecare cu gusturile lui… E complicat. Dar nu e imposibil.
De acum il puteti lasa pe el sa aleaga mobila, iar dumneavoastra doamnelor, puteti negocia libertatea de a alege elementele de decor interior si ramane numai sa spuneti : Start !
Ati facut turul magazinelor si ati umplut cosul de vaze, lumanarele, cadre de poze, flori de tot felul, suporturi de amplasat in bucatarie, in fine, tot ce va poate sa va faca sa va simtiti ca acasa. Stop ! Ati uitat un lucru : stickerele decorative. Dar aveti dreptate, colantele de perete pe care le putem gasi pe la Mr. Bricolage, Ikea sau alte magazine de profil nu ne satisfac in totalitate…seamana mai mult cu abtibildurile pe care le lipeam pe vremuri pe dulapurile de acasa de la parinti. (si evident, primeam o sapuneala buna).
Trebuie stiut ca un sticker decorativ de calitate se integreaza perfect peretelui si nu lasa sa se vada in jur acel plastic transparent care serveste drept support si ne duce cu gandul la abtibildurile de pe vremuri. Vinyl-ul din care este fabricat un autocolant de perete este fin si odata lipit, da impresia ca nu e mai mult nici mai putin decat un desen perfect realizat.
Puteti sa va serviti de stickerele decorative pentru a da impresia ca peretele unui spatiu stramt este mai departe decat e el in realitate.(zambetul doamnei este elocvent ).
Sau sa puneti in valoare un colt care nu atrage niciodata privirile. Dati-va frâu liber imaginatiei. Cu atat mai mult cu cat noi putem chiar sa creem stickere pornind de la o imagine pe care o transmiteti dumneavoastra.
Deci, ce ziceti ? Il lasati pe el sa se chinuiasca cu mobila  si dumneavoastra va ocupati numai de partea creativa ? Si anume : Sa faceti peretii sa vorbeasca ! 
O alegere inspirata spunem noi!!!Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s