Despre…


Stiati ca nu doar o piesa de mobilier, dar si un perete poate  deveni centrul de atractie al unei camere? Ganditi-va la culori vii, dati frau liber imaginatiei si design-ul camerei poate deveni realitate prin colante de perete.

ESTE O PAGINA ADRESATA TUTUROR CELOR INTERESATI DE STICKERE DE PERETE.

Autocolantele decorative transforma intr-un mod foarte original si inedit orice spatiu interior. Acestea reprezinta o varianta neconventionala si usoara de personalizare a decorului, fiind usor de aplicat si de inlaturat. Este suficient sa vizitati galeria de modele pentru a va convinge de multitudinea posibilitatilor pe care acestea vi le ofera si pentru a va inspira in realizarea unui decor cu totul original. Comenzile se pot face pe mail vanzari@stickere-decorative.com sau la telefon 0729131610.

Spune si prietenilor tai despre acesta solutie de desigin interior. Recomanda pagina noastra de facebook pentru a fi si ei la curent cu noile modele si idei de amenajare cu stickere decorative. De asemenea poti fi mult mai usor la curent cu noile modele daca primesti mesajele noastre si poti vedea intotdeauna primul stickere perete. Acest lucru este foarte usor de realizat. Intre pe linkul de mai jos si adauga pagina noastra ca prieten. Dupa ce ai facut acest lucru poti recomanda prietenilor tai sa aiba acces si ei la toate aceste informatii.

Lasă un comentariu